ik welkom

Welkom bij Hotel Apartamentos Bajondillo, wij bevinden ons aan het strand in Torremolinos.

Dit populaire hotel complex situeert zich net aan de boulevard en al de appartementen hebben zicht op zee.

Terwijl u tijdens het zomerseizoen geniet van ons zwembad, is er niets zo verfrissend en heerlijk als een bezoekje aan de Chiringuito of strandbar, die zich in de tuin van het complex bevindt. De gemoedelijkheid van de mensen zorgt ervoor dat u zich onmiddellijk thuis voelt en geniet van de talrijke heerlijke streekgebonden tapa´s. Even uitrusten van de zon terwijl u geniet van uw lievelingsdrankje en onze heerlijke gerechten en u bent er weer helemaal klaar voor.

Het zwembad bevindt zich in de tuin die het hotel omringd, en is de ideale plek om te relaxen en te genieten van de zon. 

In ons restaurant, in de cafetaria en in onze Beach Bar aan´t zwembad kan je delicatessen uit de regio proeven, elke avond vooraleer onze shows beginnen waaronder Komedies, Flamenco shows, en Live muziek, en nog vele andere.

Gedurende de zomer hebben we ook een gevarieerd animatie programma voor kinderen in de namiddag. Gedurende de voormiddag zijn er ook spelletjes te doen, die ervoor zorgen dat ook de kleinste van de familie zich zeker vermaken, in een van de beste “kids friendly” hotels van Torremolinos.

Met onze receptie geopend 24 uur per dag, onze service voor de ligbedjes (tegen betaling van mei tot oktober), onze biblio en Medische dienst (tegen betaling), is er aan alles gedacht, inclusief kulturele info, en activiteiten in de omgeving.

Net aan de overkant van de hoofdingang van Hotel Apartamentos Bajondillo, kan je de boulevard oversteken die heel de Costa de Sol omringd. Slechts enkele stappen en je kan genieten van het kristal helder water van de Middelandse zee. De netheid van onze stranden zorgen voor een absoluut succes gedurende je verblijf.

Sta jezelf toe om te relaxen op eender welk momento van het jaar, en voel jezelf thuis , terwijl je geniet van de schoonheid van onze met zon overgegoten stranden van de Costa del Sol. Kom ons bezoeken, geniet van onze aktiviteiten, of kom gewoon simpelweg relaxen in onze populaire appartementen in Torremolinos.

guia-michelin rentalcars guia-gps
Configurar cookies »