Accommodatie

STUDIOS EN APPARTEMENTEN

Al onze appartementen in Torremolinos beschikken over zijdelijk zeezicht.

Wij beschikken over 619 units, allemaal strategisch georienteerd zodat U maximaal kan genieten van excepcioneel zeezicht van de Costa del Sol.

De distributie van de Studios en de Appartementen kan variëren naargelang de ligging. Vanaf 14:00 kan u op de kamers in checken. 

Al onze appartementen beschikken over een keukentje, met allerlei kookgerei en een koelkast, die ervoor zorgen dat je vanaf het begin je onmiddellijk thuis voelt.

Al de units bechikken over een komplete badkamer, naar keuze 2 eenpersoonsbedden of 1 tweepersoonsbed, 2 fauteuilles aan één zijde van de kamer en aan de andere zijde een tafel met 2 stoelen. Alles te samen zorgt voor een leuke aangename sfeer op je apartement. Het terras is uitgerust met een tafel een twee stoelen zodat je volop kan genieten van de zons op of ondergang van de Middelandse zee, alsook van het aangename klimaat.

EXTRA SERVICES

Als extra service bieden onze appartementen gratis Wifi, Airco, centrale verwarming, TV via sateliet met internationale zenders alsook Nederlandse zenders, rechtstreekse telefoonverbinding tussen de appartementen, kluis tegen betaling en dagelijkse schoonmaak behalve op zondag. Als u dat verzoekt worden je badhanddoeken dagelijks ververst behalve op zondag, het bedlinnen wordt twee maal per week ververst.

DROOM ZACHT

Voor al diegene die op zoek gaan naar de perfekte rust, beschikken we over extra latex topper voor op het matras. Ook voor diegen die een speciaal hoofdkussen wensen, hebben we verschillende types van hoofdkussens beschikbaar.

Keuze uit individuele bedden of een dubbel bed:

Wij beschikken over individuele bedden die we kunnen opmaken als één groot 2 persoonsbed, in al onze appartementen. 

Baby bedjes zijn gratis, steeds op aanvraag en naargelang beschikbaarheid.

RECEPTIE

Onze receptie is 24 uur per dag geopend, en je kan er terecht voor informatie over luchtvaartmaatschappijen, trein uren, bus uren, voor info om te gaan shoppen, huur autos,  je kan er terecht om geld te laten wisselen, en ook voor lokale informatie. 

OMGEVING

Wij bevinden ons in de toeristische zone van Torremolinos, slechts op enkele meters van het strand en vlak langst het centrum waar je verschillende winkeltjes, boutiques, cafeetjes en restaurantjes kan vinden. 

guia-michelin rentalcars guia-gps
Configurar cookies »