Restauratie

RESTAURANT LA BRASERIA

ONTBIJT BUFFET

Wij weten hoe belangrijk een ontbijtbuffet is. Daarom is ons ontbijt beschikbaar dagelijks van 07.30 tot 11 uur, met een zeer gevarieerde keuze en voor elk wat wils.


RESTAURANT A LA CARTE

In ons hotelcomplex bevindt zich het restaurant La Braseria, dat voorzien is van een terras met zeezicht en een open keuken. Voor de liefhebbers van een goede keuken beschikt La Braseria over een uitgebreid menu met gastronomische specialiteiten van onze chef en de beste nationale en internationale gerechten.

Onze zoet- en zoutwater aquaria garanderen vis en zeevruchten van topkwaliteit. 

Een ruime en uiterst gevarieerde ‘bodega´ zal de fijnproevers ongetwijfeld genoegen schenken.Het menu van vandaag 12.90€  


Menu downloaden:

Starters    Fish    Meats    Desserts


Direkt telefoonnummer "La Braseria” 952 374118

CAFETARIA / AMERICAN BAR

Omwille van de tijd die we met onze bezoekers doorbrengen, kennen we in Apartamentos Bajondillo de meest verfijnde smaken van onze klanten en hebben we de nodige ervaring opgedaan om alle plaatsen waar u voor een hapje terecht kunt, op maat te creëren..

In onze cafetaria bieden we, buiten het dagmenu, ook een gevarieerde kaart aan met sándwiches, verschillende gerechten zoals pasta, burgers,etc… dit alles verkrijgbaar voor de lunch en voor het avondeten.

Ook bij het vallen van de avond is de Cafetaria – American bar open en biedt heerlijke cocktails of uw lievelingsdrankje, terwijl u danst en geniet van de tijdloze livemuziek, zang en piano.

BEACH BAR - ZWEMBAD

Terwijl u tijdens het zomerseizoen geniet van ons zwembad, is er niets zo verfrissend en heerlijk als een bezoekje aan de Chiringuito of strandbar, die zich in de tuin van het complex bevindt. De gemoedelijkheid van de mensen zorgt ervoor dat u zich onmiddellijk thuis voelt en geniet van de talrijke heerlijke streekgebonden tapa´s. Even uitrusten van de zon terwijl u geniet van uw lievelingsdrankje en onze heerlijke gerechten en u bent er weer helemaal klaar voor.

guia-michelin rentalcars guia-gps
Configurar cookies »